Christmas photos





©helenk


Årets näst sista dag

Nu har jag inte bloggat på riktigt länge, inte orkat & det som har hänt sen dess har ju inte vart något speciellt att glädjas åt så... :p Aja varför skriva om det som redan hänt när det bara är framtiden kvar?
Men jul och så måste jag ju berätta iaf :)
Jul julafton julafton, som julafton alltid är, dryg, mysig, ÄCKEL mat, julklappar, kakor, mera kakor och sen sova. Dessutom var det magsjuka här hemma så man hade ingen vidare matlust :p Jaja, jag ska väll inte klaga på att vara med familjen och få julklappar :) Har fått massa fint..presentkort, gitarr, grey's anatomy säsonger, underkläder och massa annat :D På annandagen kom kusinerna som har vart här tills idag, vi har typ vart ute en del på dagarna och åkt skoter och pulka ;) sen på kvällarna film / tv. så det har vart mys :D
Idag har jag sovit och kollat på grey's...och jaa, så ser väll mina dagar ut :p Alla verkar ju döda på att prata så jag har placerat min röv i soffan sen lääääääänge.
JUST DET, jag har ju fixat header idag också, ganska nöjd :) Imorn äre nyårsafton och det blir antagligen iväg till brunflo ett tag. Jag vet inte varför men jag är inte så intresserad av att fira högtider längre...länge leve grinchen!♥

ingen orkar läsa det här ändå så hejdå.


Visst sprider jag mycket glädje omkring mej? ;) Miss sunshine,  IRONISK

tisdag, eller onsdag?

Stockholm var bra, Cats musikalen var SKIT BRA! Herregud var duktiga de var på att dansa, tror mitt mål i livet ska vara att vara med i Cats...haha :P lycka till. Aja sjukt bra var det iaf.






Mitt är mitt och ditt är ditt, men ta åt dej äran du. dålig stil...
GALEN!

Titanic



hahahhahah, detta är då resultatet av en uppgift på skolan ;D

10 December!

Nu kanske jag har tid att göra något annat än att plugga :p Och nu är det faktist helg för min del. Jag är ju ledig imorgon och åker till Stockholm :) Det blir nog mys skulle jag tro, leta lite julklappar och ÄTA JÄTTEMYCKET MAT PÅ RESTURANG. Självklart det dyraste också (A) haha. Fast jag måste typ plugga på tåget ändå, mkt mkt mkt läxor. Jag pluggade nästan hela kvällen fram till 21.00 igår, stackare :(
Aja men det är inte så länge kvar till jul jullov ju, men jag stör mej ändå på att vi får tretusen läxor och prov de sista två veckorna innan lovet. Nästan aldrig annars.

Förra helgen hade jag ju dansavslutning också, ruuuuligt :) Så nu får jag bara ladda upp inför nästa termin. Men jag får typ bara gå en gång i veckan men aja :( Jag vill ju dansa massa :o Disco, street, contemporary och lyrisk jazz till att börja med. Men jag tror jag satsar på street till våren, kanske behövs efter 7 år disco haha. Jaja skitsamma.


Hörs efter stockholm och efter massa pluggande ;)

puss H ♥

.

LESS





Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

RSS 2.0