kaka

Jag älskar helger. Speciellt med mina kära vänner när vi bakar pizza och myser till en film hoss filippa. Efter det ligger jag och sover uppochner i filippas fotölj med 2 stycken kattungar på mig och en som ligger bredvid. Jag gillar helger helt enkelt.

Men idag är det måndag och nu ska jag ha syslöjd resten av veckan, elevens val alltså. Ledig på fedag och då är det dessutom majbrasa. Som vanligt förstår jag mig aldrig på varför man "firar"  sånna där idiotiska högtider, men jag får iaf vara med vänner och vara ledig :)

Dansavslutningen närmar sig också, 16 maj på campus!
Sommaren kommer, jag såg faktist en humla idag. Kanske är dags att plocka fram min allt för oandvända kamera...

puss♥

lucky me

typiskt att när allt börjar bli bra så blir jag sjuk. Någon slags magsjuka, magen gör ont så in i helvte & jag har vart vaken typ hela natten. PRECIS VAD JAG BEHÖVER....not.
Aja, tror att jag kan gå på skolan imorgon. Men jag vill inte missa dansen ikväll :(

17 april 2010 lördag

Ytligarre ett inlägg där jag får be om ursäkt för dålig uppdatering. Men vad har jag att be om ursäkt för? Jag kan väll inte precis säga att jag inte har haft tid att blogga, jag har bara inte haft någon lust. Dessutom har jag gjort mycket annat som är mycket viktigare för mig än det här :) Men nu fick jag faktist lust att skriva lite igen, sommaren närmar sig ju :D Jag hade sökt sommarjobb men jag fick inget, men det gör inte så mkt jag kan njuta av min sissta lediga sommar iaf. Dansen går brabrabra och avslutningen närmar sig, den 16 maj! Kommer bli så otroligt kul, jag ska dansa två nummer och jag måste typ köpa massa nya kläder :P
På tal om kläder har det ju blivit ett och annat inköp sen jag bloggade sisst, ganska många faktist. Lite vår&sommar kläder men jag kan ju inte hålla mig så jag andvänder dom på en gång :D
Jaa det här hänt myyyyyycket saker, men jag vet inte om jag vill berätta så mycket här. Jag kan ju iallafall berätta att jag har fått tillbaks lite ork och jag hoppas att det håller i sig tills jag får sommarlov iallafall. Så jag har en chans att behålla mina...betyg. Jag verkar också ha fått mycket sämre tålamod när det gäller vissa saker, det innebär att en mycket argare och otrevligare sida av mig kommer fram. Det märker nog mina kära vänner, men jag tror dom fattar att jag inte alls menar något illa :P<3 Haha, vi skrattar snarare åt det. Det kan låta lite kul ibland ;)
Kanske behöver man träffa botten rejält innan man kan ta sig upp igen? Annars vet man ju inte vad som är upp eller ner. Jag lär mig mycket onödigt som jag inte skulle behöva vara medveten om just nu men that's life. Jag vet det är otydligt, men ni får tolka det på erat sätt. För jag vet vad jag menar.
Hmm...är väldigt trött nu, var uppe alldeles för länge igår känner jag nu. Men eftersom det är lördag kan jag ju sova imorn istället. Får se om jag träffar my friends idag också, vi hade tänkt se på någon film tror jag :D
Nu har jag inte något mer att säga den här gången, men jag tror inte att det dröjer jättelänge innan nästa inlägg.

See you!


älskarer♥

En liten uppdatering.

Nu har jag lov!
Igår stog jag i cafét med tjejerna från friendsgruppen hela dagen så det var helt okej.
Sen följde filippa&sofia med mej hem och medans dom spelade i tvrummet så stog jag och lagade pizza till dem! Såå snäll jag är :P ♥ Men det var en mysig kväll. Fast det sög att jag och filippa hade fixat popcorn och satt oss till rätta i soffan i väntan på Grey's anatomy, OCKSÅ VAR DET INTE ENS! :'( buhu.
PUSS PÅ EM,FLIPPI & SOFIS♥

Idag är det första april.
Jag gillar inte påsken.
Har tagit en skön promenad i röda gummistövlar med mamma ute i regnet. Jag gillar gummistövlar tror jag :)
Jag har även bakat en långpannekaka,spelat donkey kong haha :P och suttit vid datorn.
Påskharen hade vart och hälsat på i kaninburen så där låg New moon filmen♥
Fast imorgon kommer väll påskharen egentligen? :P


RSS 2.0